Direcció i Producció

Destacat

Vilamagore Medieval

2017 al 2022- Sóc el Director Artístic del Vilamagore Medieval. Sant Pere de Vilamajor.

Al 2017 ens venen a visitar uns 7.000 visitants. Al 2018 ens visiten unes 10.000 persones. Any 2019 visiten el Vilamagore Medieval uns 16.000 visitants. L’edició 2020 s’anul·la a les portes del Vilamagore degut a la pandèmia. Al 2021 es reprèn la festa amb força mesures de prevenció post-covid. Al 2022 es recupera el Vilamagore medieval amb tota la seva força, i amb una gran afluència de visitants.

Procurant ser fidel al seu esperit, re-dissenyo la festa: canviem les dates al primer cap de setmana de novembre,

el Vilamagore passa a tenir un format de festival de cap de setmana (tot el dia), ampliem el recinte medieval, l’espectacle central passa a
estar dividit en escenes i separades en el temps i en diferents espais, n’obrim de nous, donem als espais existents altres funcionalitats, recuperem/reforcem les animacions fetes pels voluntaris i fem que les actuacions musicals i de dansa, parades i tavernes formin part realment de la mateixa història que pretenem explicar. Es busca l’equilibri entre el pal de paller que representen els voluntaris del Vilamagore amb el reforç d’espectacles professionals de música, teatre, dansa i foc.

L’Any 2022, venen a viure el Vilamagore Medieval uns 16.000 visitants. Recuperem la zona Màgica, que enllaça el cau de bruixes tot circumval·lant el castell de la Força. Hi participen més de 300 voluntaris, que es distribueixen en les diverses àrees (teatre, coral, timbals, espases, danses, teatre d’animació, timbals infantil, logística, vestuari, espases infantil, taverna, teatre infantil i juvenil, bèlit, danses infantil, caracterització). A l’edició 2022 s’arriben a generar 33 propostes artístiques diferenciades, que esdevenen un total de 126 actuacions i activitats durant el Festa. Cliqueu per veure el programa Vilamagore 2022.

Recull de Premsa:

2022 Un magne Vilamagore

2019 Vilamagore omple Sant Pere d’història i de gent

2018 El Vilamagore amplia el mercat medieval i amb més i renovades activitats

2017 El nou Vilamagore convenç (1) || El nou Vilamagore convenç (2)

 


Més

2019- Sóc el Director Artístic del Mercat Medieval de Calonge

En un mercat medieval ja ben consolidat, amb una centena de parades i sempre amb força visitants, m’encarrego de la direcció artística. En una primera fase, 2019, li donem una empenta a nivell de programació artística amb nous espectacles medievals de música, teatre, lluites, titelles i encetant nous camps com la pirotècnia i la màgia, tot cobrint l’horari d’inici i final del mercat.

En una segona fase aprofundirem en el treball amb les entitats del poble per tal d’engrescar-los i implicar-los en aquesta festa tan consolidada com és el seu Mercat Medieval.

L’any 2019 generem 17 propostes artístiques diferenciades, que esdevenen un total de 99 actuacions i activitats durant els 2 dies de Mercat Medieval. Cliqueu per veure el programa XXII Mercat Medieval de Calonge 2019.

 

2018- Sóc el Cap de Producció del Festival de Pasqua, de Cervera. Festival dedicat a la música clàssica catalana i que es du a terme durant la setmana santa. Un Festival referent d’aquest àmbit, segons la pròpia Generalitat de Catalunya, que vol incentivar i promocionar la música d’aquest estil feta a casa nostra, tot apropant-la al públic d’aquí, com també per projectar-la a nivell internacional. Enguany s’hi han programat 10 produccions musicals diferents que cristal·litzaran en diversos concerts en diferents punts de la ciutat de Cervera. El certamen també vol aprofitar els múltiples espais singulars de Cervera perquè, tant el contingut com el continent, transportin al públic a viure una experiència única i diferent.

Akelarre. Firals de Bellvís

 

2016- Escric i dirigeixo l’espectacle Akelarre per als Saltimbankis. Espectacle estrenat als Firals de Bellvís “L’Anella de cal Bufalà”. Bellvís

 

 

Logo TdT2015 al 2018- Sóc el Director Artístic del Festival Terra de Trobadors. Castelló d’Empúries.

Desenvolupo l’apartat artístic que prové del context escollit per a cada edició. Selecciono les companyies professionals, trio els espais i en distribueixo les actuacions. Participo activament en el procés de producció del Festival. Treballo amb les entitats i les assessoro teatralment en els seus espectacles. Durant el Festival, coordino les actuacions de les entitats i de les companyies professionals.

Any 2018, 45.000 visitants. Hi actuen 22 companyies professionals i 20 entitats amb 46 espectacles de teatre de carrer, música, dansa, titelles i de foc, generant un total de 220 actuacions durant el Festival. Cliqueu per veure el programa Terra de Trobadors 2018.

 

tdt 18

 

Recull de Premsa:

2018 El Terra de Trobadors creix i atrau visitants del sud de França || El festival rep 45.000 visitants amb nous espais i espectacles de qualitat || El Festival segueix captant adeptes.

2017 Èxit de públic en el XXVII Festival Terra de Trobadors, que ha viscut segurament la seva millor edició || Malgrat la pluja, una excel·lent organització va provocar una allau de visitants. 

2015 Castelló viu el millor Festival dels últims anys || Èxit massiu de la 25a edició del Terra de Trobadors

 

 

2011 al 2012- Dirigeixo, després d’un procés de creació pel què fa a la dramatúrgia i als personatges, l’espectacle La Llegenda del Lluert. Projecte de FUSIC. Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (Generalitat de Catalunya). Castellvell del Camp.

 

 

2009 al 2011- Dirigeixo diferents quadres escènics pels Firals de Bellvís, l’anella de cal Bufalà. Bellvís

La ruta teatralitzada de l’entrada dels francesos a Valls

 

2009- Dirigeixo l’espectacle itinerant La ruta teatralitzada de l’entrada dels francesos a Valls, dins els actes de commemoració del Bicentenari de la Batalla del Pont de Goi. A partir dels treballs d’investigació de l’historiador Francesc Murillo, elaboro una dramatúrgia que és interpretada per actors i músics locals. Valls

 

2008- Ajudant de direcció en el Bicentenari de la Batalla del Bruc. Dir. Vicky Alvelo. El Bruc

 

2001- Ajudant de direcció en l’espectacle Alí ba-bà i els Lladregots. Cia. ALÈXIA. Dir. Olga Socias