Lo Sacaire del Llobregat

Lo Sacaire del Llobregat presenta l’espectacle Rondalles al Sac i la seva variant: Cercavila del Pregoner. A continuació passo a detallar el contingut de cadascun dels espectacles:

Rondalles al Sac

Lo Sacaire del Llobregat

Un joglar anomenat Lo Sacaire del Llobregat, arriba a la plaça d’un poble. Amb el seu Sac de Gemecs, anuncia la seva presència i, tot fent cercavila, va congregant tothom.

Davant la gentada de la plaça, tot convocant el públic, clama i reclama les bondats de la història que ha vingut a contar. Quan comença a explicar la història, la fa de tal manera que captiva a petits i grans amb la seva energia i els seus trucs d’actor.

Descarrega:   Dossier (PDF) en català      Dossier (PDF) en castellà

 

Videoclip Promocional  i  Clip amb interaccions en Directe:

                               
Rondalles al Sac
ha estat seleccionat pels següents Festivals: MEDITERRÀNIA de Manresa, SETMANA MEDIEVAL de Montblanc, TERRA DE TROBADORS de Castelló d’Empúries, MERCAT MEDIEVAL de Vic, CORNAMUSAM d’Olot i AL CARRER de Viladecans.


Cercavila del Pregoner

El Pregoner

Animació anunciadora i musical. Lo Sacaire del Llobregat, en aquest cas, va pregonant a viva veu tots els espectacles i activitats que es van fent i faran durant la Fira. Tot plegat fent cercavila amb el sac de gemecs, animant d’allò més i sovint organitzant danses amb els visitants.

Cercavila del Pregoner és molt adient per a fires i festes majors, populars, temàtiques i/o tradicionals. Un excel·lent nexe d’unió, entre les activitats organitzades i els visitants. El seu modus operandi seria com el d’un programa de mà en acció, interactiu i alhora tradicional. Els punts forts d’aquesta animació són: la veu potent de Lo Sacaire del Llobregat i el so embolcallador- no menys potent- i tradicional del sac de gemecs. Un complement perfecte per a la vostra Festa!

Clip cercavila  i  Clip pregonant a tota veu:.

                        


Properes actuacions de Lo Sacaire del Llobregat:

Espectacles exempts d’IVA

Cercavila musical i tradicional amb rondalles o parlaments en català o castellà.

+Info i contractació:  Isaac Morera  678.049.537  info@isaacmorera.com