Rondalles al Sac/ Cercavila/ El Pregoner

La cia. Lo Sacaire del Llobregat presenta l’espectacle Rondalles al Sac i les seves variants: les animacions Cercavila i també El Pregoner. A continuació passo a detallar el contingut de cadascun d’ells:

Rondalles al Sac

Lo Sacaire del Llobregat

Un joglar anomenat Lo Sacaire del Llobregat, arriba a la plaça d’un poble. Amb el seu Sac de Gemecs, anuncia la seva presència i, tot fent cercavila, va congregant tothom.

Davant la gentada de la plaça, tot convocant el públic, clama i reclama les bondats de la història que ha vingut a contar. Quan comença a explicar la història, la fa de tal manera que captiva a petits i grans amb la seva energia i els seus trucs d’actor.
Descarrega el Dossier (PDF) en català

Descarrega el Dossier (PDF) en castellà

Clip Promocional


Clip espectacle en directe

 


Rondalles al Sac
ha estat seleccionat pels següents Festivals: MEDITERRÀNIA de Manresa, SETMANA MEDIEVAL de Montblanc, TERRA DE TROBADORS de Castelló d’Empúries, MERCAT MEDIEVAL de Vic, CORNAMUSAM d’Olot i AL CARRER de Viladecans.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Espectacle exempt d’IVA

Espectacle en català o en castellà.

+Info i contractació:  Isaac Morera i Socias  info@isaacmorera.com


Cercavila

CercavilaAnimació musical, variant de l’espectacle Rondalles al Sac. Es tracta del mateix personatge (Lo Sacaire del Llobregat), el qual va fent cercavila amb el seu sac de gemecs. La seva missió és la d’animar, amb la seva música, els carrers de pobles i ciutats. Molt sovint organitza danses amb els vianants, al so del seu instrument.

Cercavila és molt adient per fires temàtiques i festes majors, populars i/o tradicionals, interactuant amb parades d’artesans. Armonitza molt bé la festa de què es tracti amb els seus visitants.

.

.

Espectacle exempt d’IVA

+Info i contractació:  Isaac Morera i Socias  info@isaacmorera.com


El Pregoner

El PregonerAnimació anunciadora i musical, variant de l’espectacle Rondalles al Sac. Es tracta del mateix personatge (Lo Sacaire del Llobregat), que va pregonant i promocionant tots els actes i activitats que es van fent i faran. Tot plegat fent cercavila amb el sac de gemecs i animant d’allò més els visitants.

El Pregoner és molt adient per fires temàtiques i festes majors, populars i/o tradicionals. Fa molt bé de nexe d’unió, entre les activitats organitzades i els visitants. El seu funcionament es podria definir com el d’un programa de mà amb molta vida, interactiu i alhora tradicional. Les característiques més importants d’aquesta animació són: la veu potent de Lo Sacaire del Llobregat i el so embolcallador i tradicional del sac de gemecs.

Espectacle exempt d’IVA

Animació en català o castellà.

+Info i contractació:  Isaac Morera i Socias  info@isaacmorera.com