Joglars de la ribera

 

Rondalles al sac i repicant és un espectacle per públic familiar i molt adient per actuar a l’exterior en festes medievals, tradicionals o festes majors. A partir d’instruments musicals (percussions i sac de gemecs) i de llenguatges de tradició mil·lenària, l’espectacle captiva a grans i petits. La idea principal és la de crear un espectacle amb una altíssima adaptabilitat, que encisi el públic utilitzant tots els mitjans musicals, interpretatius i corporals, tot reivindicant els elements més tradicionals i seculars.

Estructura

Rondalles al sac i repicant s’inicia amb un cercavila amb sac de gemecs i percussió (que pot servir tan de reclam inicial, com per portar el públic d’una banda a una altra). En acabat, iniciem la rondalla (conte, llegenda o narració popular). La rondalla està expressament adaptada per a fer-se amb potència de veu, moltagestualitat, interacció amb el públic i acompanyada per la multitud «d’efectes especials» que ens ofereix la percussió. La narració sempre estarà adaptada al lloc on actuem o a la temàtica de què tracti la festa. Al finalitzar la narració, creem una dansa per a que balli el públic i tot seguit acabem l’espectacle amb un cercavila final o fent més danses in situ.

Sinopsi

Uns soferts artistes de carrer anomenats Els joglars de la ribera, arriben a la plaça. Al so del sac de Gemecs i del tabal anuncien la seva presència i, tot fent cercavila, congreguen tothom. Davant la gentada, clamen i reclamen les bondats de les Rondalles al sac i repicant: de la història que han vingut a contar; o més aviat a fer, ja ho veureu… Quan la comencen a fer, tot succeeix de tal manera que captiva a petits i grans amb tot el que tenen a l’abast. I no faltarà música i ballaruca a l’acabar! I ha arribat l’hora, els nostres joglars s’acomiaden del públic. Els esperen en un altre poble… o potser no…? Potser encara no ho saben, que els Joglars de la ribera hi aniran… Però de ben segur que els sorprendran!

 

 

Cliqueu aquí per veure i/o descarregar el dossier.

Espectacle exempt d’IVA. Rondalles o parlaments en català o castellà.

 

+Info i contractació:  678.049.537  joglarsdelaribera@gmail.com