Produccions personalitzades

Galderic, el pagès


2016-05-22_17.06.37Un pagès de temps passats, anomenat Galderic, torna al Castellbisbal actual. Veu com ha canviat tot: camps i vinyes que han deixat el lloc a nous edificis, basses i puigs a carrers i places… Galderic parla amb els nous habitants de Castellbisbal i els explica com i on eren les coses abans i, al seu farcell, porta un munt de jocs tradicionals que faran  les delícies dels nens d’ara.

Vestuari creat a partir de la il·lustració de Luís Carnicer. Interacció directa i improvisació, a partir de la creació del personatge i del guió extret de la documentació històrica aportada.

Producció en explotació i encarregada l’any 2016 pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Castellbisbal

 


Un Mar de Contes per conèixer

 

Un Mar de ContesUn antic mariner, explica llegendes de les nostres costes i també alguna d’un mar llunyà. Calafell havia estat un indret molt important pel què fa a la vida marinera. Els seus orígens es remunten molt enllà i a banda dels fets documentats, ens ha arribat molta informació a través d’històries i llegendes que, potser, ens acaben d’ajudar a entendre com era la vida a la costa de Calafell no fa pas tants anys.

Creació del personatge i del guió extret de la documentació històrica aportada.

Producció en explotació i encarregada l’any 2016 per Descoberta, per a l’Ajuntament de Calafell. Confraria de pescadors.


Visita teatralitzada al Museu de la Pagesia

 

DimoniCreo, produeixo i realitzo la Visita teatralitzada al Museu de la Pagesia. Producció personalitzada per al departament de cultura de l’Ajuntament de Castellbisbal. El mateix Dimoni explica el per què de la seva presència com a guia del museu (un motiu més que justificat…). Gràcies a la seva dilatada existència i a través de les diferents sales i exposicions del Museu, el Dimoni explica als visitants com vivien els habitants de l’antic Benviure: el món de la pagesia, com s’estructuraven familiarment, com era el seu dia a dia i els canvis que ha sofert tot plegat que ens porten a l’actual Castellbisbal. Tot ben amanit amb molta interacció amb els visitants i força dosi d’humor satíric.  

Producció en explotació i encarregada l’any 2010 pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Castellbisbal

 


+Info i pressupost per a noves propostes de produccions: