Sobre les darreres feines que he acabat

Direcció artística del Mercat medieval de Calonge i taller coreogràfic d’esgrima renaixentista de Calella, són les darreres feines que he enllestit. Què us diré que no us pugueu imaginar? Que són tasques de responsabilitat, que no són fàcils, que requereixen estar centrat en tot moment, que tens la possibilitat d’equivocar-te a cada moment… 

Us diré que que penso que me n’he ensortit. També que he comès errors, però he mirat de gestionar cada moment de manera que el seu continent i contingut arribessin de la millor manera possible a port. I penso que ha estat així, malgrat tot el que pugui millorar (cosa que altrament m’encanta d’analitzar per tenir-ho present).

Quan tracto amb companyies professionals o amb els meus alumnes de teatre o esgrima/combat teatral, procuro transmetre, entre mooooltes altres coses, un fet que per mi és l’essencial: tenir sempre present PER QUÈ UN DIA VAM DECIDIR DEDICAR-NOS AL QUE ESTEM FENT. Al meu parer aquesta màxima ens porta tot el bo i millor que puguem tenir a dins i ens proposa expandir-ho enfora sistemàticament.

Si algú em pregunta per com enfoco tot plegat, diria això. Després hi ha la formació, les tècniques, l’experiència… però no penso dissimular mai l’alegria de viure que m’impulsa a entregar-me a cada repte que tinc per davant, ja sigui un bolo, un taller de teatre o esgrima, una coreografia de combat o una direcció artística.

Això senyors/es és la meva declaració de principis. Els meus alumnes i els companys de professió ho saben bé, i els que em coneixen també. No penso renunciar-hi i aposto a que aquesta serà la meva victòria el dia que plegui. Així ho faré per l’encàrrec més senzill, fins pel repte més gran. Honestedat, força i il·lusió. Donec perficiam i fins al final.

Seguim !!!!