Isaac Morera Socias

Novetats amb les Direccions artístiques

Enguany sembla que continuo com a director artístic del Vilamagore medieval de St. Pere de Vilamajor (2 i 3 de novembre 2019) i també sembla que seré, per primer cop, el director artístic del Mercat medieval de Calonge (20 i 21 d’abril 2019).

Pel què fa al Vilamagore medieval, tot i que ja seria el tercer any que en sóc el director artístic, tinc la intenció d’introduir forces novetats (algunes degudes a fets inesperats, d’altres expressament pensades). La meva idea seria la d’estabilitzar i potenciar tot allò que funciona, procurar repensar allò que encara no o grinyola, però també la d’introduir nous elements que continuessin fent evolucionar el festival.

El repte sempre és per mi, dissenyar quelcom del que els protagonistes se’n sentin orgullosos i, alhora, provocar un gran interès entre la gentada que ens ha de visitar. En aquest camí, mai seré conservador per hipotèticament mantenir un èxit passat. La idea sempre és la d’avançar amb criteri, per poder optar al resultat més favorable possible (sempre tenint present la realitat de cada població).

De cares al Mercat medieval de Calonge, tot i que seria el primer cop que hi treballaria com a director artístic, és una festa que conec molt bé. Fa molts anys que hi vaig anant a actuar amb diferents espectacles. Es tracta d’una festa medieval molt consolidada, on el seu punt fort tradicionalment ha estat el seu gran mercat medieval. Tinc un projecte al cap i moltes ganes de posar-m’hi. El temps dirà si hi reeixiré. Jo crec que sí… 😉 Aviat podré escriure més notícies al respecte.

+Info sobre la meva feina en direccions artístiques, cliqueu aquí.