… i final, Festival Terra de Trobadors…

Escric aquestes línies, molt tristes per mi, per fer públic que ja no seré el director artístic del Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries.

Com a director artístic dels anys 2015, 2016, 2017 i 2018, han estat 4 anys increïbles a tots nivells. He tingut l’oportunitat d’aprendre molt, he conegut molta gent de la vila comtal que no oblidaré i que estimaré sempre, he pogut treballar amb les seves potents entitats amb un gran regust- també

amb d’altres de fora que ens han ajudat moltíssim- , he tingut la sort de rebre l’ajut d’un equip artístic extern de gran vàlua,  he pogut treballar amb grans companyies professionals de casa nostra i de fora i he pogut dissenyar artísticament, en definitiva, 4 festivals d’una gran magnitud.

En el dia que s’acaba el termini per presentar-se a la licitació pública per a ser-ne el director artístic, declino de presentar-m’hi. No aprofitaré l’altaveu que suposen les xarxes socials per explicar-ne els motius:

a tots/es els que ho havien de saber, ja els ho he transmès directament. Només diré que, per molt que em dolgui prendre aquesta decisió, l’he pres després d’una profunda reflexió.

Voldria agrair a tots i totes les persones que m’han ajudat. El seu nombre és molt alt i han estat decisius per poder dur terme aquesta tasca ingent durant aquest temps. Desitjo de tot cor haver estat digne de l’encàrrec que he dut a 

terme durant aquests 4 anys, haver estat encertat al màxim possible pel què fa a les moltes decisions artístiques que he hagut de prendre i haver pogut ajudar a empènyer el Festival medieval més important de Catalunya. Un festival que va començar des de la seva gent i que he tractat, des de l’evolució, de mantenir la seva essència i potenciar-la.

Visca el Festival Terra de Trobadors! Li desitjo des del fons de la meva ànima, el millor dels futurs. Gràcies per tot el que m’heu fet sentir.