SNATCH (versió lliure)

” En un món suburbial, on la violència, els combats il·legals i les estafes regnen a voluntat, una banda pretén fer-se un lloc entre els que dominen el “negoci”. Per fer-ho s’hauran d’enfrontar amb la mafia rusa, el clan gitano i, per si fos poc, a la seva pròpia temeritat. Tot per un diamant. El diamant. “

Direcció i dramatúrgia Isaac Morera

Taller de final de curs del grup d’adults d’interpretació, de Tracart (www.tracart.net). Des del mes d’octubre els alumnes han estat treballant la interpretació incidint en quina mirada poden tenir diferents persones del món, sobre una mateixa cosa. Els punts de vista proposats sempre han estat els que , en principi, eren els més allunyats de nosaltres: des de l’aspecte cultural, de fe, ètic, social, econòmic i ètnic. Això ens ha fet comprendre millor des d’on interpretar un text teatral que il·lustra una situació que no hem viscut, o que difícilment viurem. Al final, aquesta feina ha desembocat en l’espectacle SNATCH, basat lliurement en la coneguda pel·lícula d’àcid cinema negre dels anys 90. Us hi esperem el proper dijous 21 de juny a les 21h. Teatre del Círcol Catòlic, Vilanova i la Geltrú (ubicació).

Entrades a 6€, que cal comprar anticipadament : Envia correu a secretaria@tracart.net indicant el número d’entrades que voldries reservar, per a l’espectacle SNATCH del dijous 21 de juny a les 21h, al Teatre del Círcol catòlic de Vilanova i la Geltrú.