Fi del curs interpretació adults 17/18

Després de molts mesos d’aguantar-me, cal felicitar als meus alumnes del grup adults d’interpretació de l’Escola Tracart, de Vilanova i la Geltrú.

D’octubre a juny han treballat molt i molt bé, fent només una classe de 2h a la setmana (poca periodicitat per a qualsevol cosa que vulguis aprofundir). Estic sincerament complagut de com han anat gestionant els avenços, els handicaps, els bloquejos, els reptes, les desorientacions i la tasca en general. Hem rigut moltíssim, tant com han estat molt seriosos a l’hora de posar-s’hi.

Dic que són els meus alumnes, no en el sentit de propietat, si no en el fet de que han volgut seguir sostingudament al llarg dels mesos la meva proposta d’aprenentatge en forma i fons. I el que és el més important, se l’han fet seva.

Aquest grup ha arribat a final de curs cohesionat, fort i sabent perfectament el que havia de fer. Ho van materialitzar amb les funcions de SNATCH, que van acabar ahir. Aquestes funcions, van ser reflexe condensat de tota la bona feina que han fet durant el curs: tenir una idea clara del que han de fer, passar per tots els camins emocionals dels seus personatges i, finalment gestionar sobre la marxa i amb actitud, les diverses situacions que havien d’afrontar. Havent guanyat coses i perdut d’altres (poques), se n’han sortit molt bé. ENHORABONA !

Ja poden perfectament tenir el regust de la feina ben feta i degustar-ho a conveniència. Un plaer haver procurat ajudar-los en aquest curs i desitjant haver-hi reeixit.