Finalitzant el 2022… amb novetats!

Acabant l’any 2022, toca fer repàs de com ha anat tot… Un any complex, el de la represa de la vida després de la dura pandèmia pel Covid.

Vaig començar l’any amb el fabulós i difícil encàrrec de substituir l’actor Marc Rius en l’espectacle Hamlet Aribau (la Perla 29. Dir. Oriol Broggi. Cinema Aribau, Barcelona). En una setmana em vaig preparar i assajar els personatges que feia en Marc, amb Laertes com a principal rol. Penso que me’n vaig sortir bé i exhauríem entrades en l’ampli aforament del Cinema convertit en Teatre. Les últimes fuetades del Covid ens va fer una mala jugada a la recta final: la majoria dels actors van contraure el virus a última hora i vam haver de suspendre quan quedaven tan sols dos dies de funció, i amb totes les entrades exhaurides. I potser el pitjor va ser no poder acomiadar-nos d’aquell meravellós projecte a l’escenari, com a tot ens hagués agradat.

Després es va esdevenir la preparació (que es va perllongar fins al primer cap de setmana de novembre) del XXIX Vilamagore medieval on, com a director artístic, vaig empènyer tant com vaig poder perquè l’edició fos la de la recuperació total post Covid i alhora representés un pas més endavant. Tot i que a dos mesos del Vilamagore vaig creure convenient dimitir com a director artístic (però continuar ajudant i treballant sota la regidoria de cultura com a referència) el resultat  va ser espaterrant. Un èxit incontestable en fons i forma i amb gran afluència de públic.

A meitat d’any els alumnes adults del curs regular d’interpretació de Tracart, van representar La reina Lear, durant tres dies de funcions. Una cristal·lització que va començar cap a finals de febrer i que va resultar un èxit, tant pels alumnes com pel públic que va omplir el Teatre de l’escola en totes les representacions.

Entremig hi van haver força bolos, classes, cursos… Però del que estic més orgullós és en el fet de crear la cia. Joglars de la ribera i el seu primer espectacle (estrenat a l’agost a Guimerà), i de començar una col·laboració amb La Fada verda que permet a InTrobaVeritas tenir una versió més del seu espectacle de carrer i la creació d’un espectacle de foc amb ella.

Això i molt més podeu veure-ho ja reflectit a la meva pàgina web, en la que a partir d’ara penso tenir tot el seu contingut actualitzat (contingut, bolos, classes, cursos, calendari, newsletter, i blog) i anar fent-vos saber totes les novetats. Passegeu-hi, tot esperant que la gaudiu…

Us desitjo el millor nadal possible i un fantàstic 2023. A reveure!

Isaac Morera
www.isaacmorera.com