InTrobaVeritas

Més avall trobareu la informació dels espectacles In Via Veritas i Ball de Plaça

 

A principis del 2015 formem el grup de música de carrer, antiga i tradicional InTrobaVeritas. Els seus components actuals som en Jordi Radigales (tarota), Albert Cuevas (percussions) i Isaac Morera (sac de gemecs). La nostra idea és la de crear un projecte únic i diferenciat on la música i la interacció amb el públic s’agafin de la mà. Així hem desenvolupat el nostres espectacles.

Pel què fa a la música, ens inclinem per tenir un repertori especial des de l’època medieval fins a les tonades populars del s. XVIII, des d’Europa fins a l’Àsia central, amb ritmes habituals a les nostres orelles i d’altres de més sincopats i suggerents. Tampoc faltarà música de ball i adaptabilitat a contexts concrets.


Canal d’audio. Temes d’estudi:

 

Espectacles: 

IN VIA VERITAS

InTrobaVeritas

InTrobaVeritas ofereix molt més que un cercavila… L’espectacle de música de carrer In via veritas mostra les nostres senyes d’identitat: música tradicional i/o medieval, interacció amb el públic, danses, pregó dels actes que es van fent, i cançons participatives. Degut a les nostres característiques, In via veritas és molt adient per dinamitzar carrers i places de manera itinerant i també per “cosir” molt efectivament línies de parades de productes artesans. Alternativament oferim també una variant de l’espectacle afegint una ballarina de danses orientals, per una experiència encara més immersiva per part del públic. Espectacle exempt d’IVA.

InTrobaVeritas   ||   InTrobaVeritas + ballarina de danses orientals 

In via veritas ha estat seleccionat per participar al Móra morisca (Móra d’Ebre), Fira Renaixentista de Calella, i Mercat medieval de Guimerà, entre moltes altres viles i ciutats…


BALL DE PLAÇA

InTrobaVeritas estrena Ball de plaça al 2024. Un espectacle de ball guiat molt adient per festes majors, i adaptable a qualsevol festa d’època (medieval, renaixentista, era moderna, etc.). Amb un repertori que abarca tots els balls populars i tradicionals i amb una mestra de ball que ensenyarà i guiarà cada ball, aquest espectacle està adreçat a tots els públics tan si se sap ballar com si no. Els músics es situen en una tarima i al davant, a peu pla, hi ha la mestra de danses guiant els balls mentre el públic balla a la plaça. Tant els músics com la mestra de danses van perfectament sonoritzats i tant les explicacions de la mestra de danses com la música en directe arriben a tot l’espai. La mestra de danses pot fer tota la comunicació amb el públic en català, castellà, o anglès. Cliqueu aquí per veure i/o descarregar el dossier. Preu en promoció durant tot el 2024. Espectacle exempt d’IVA. 

Ball de Plaça ha estat estrenat a Castelló d’Empúries l’abril de 2024.


+Info i petició de pressupost:

 

Segueix-nos:

 facebooktwitterinstagramyoutube