InTrobaVeritas

A principis del 2015 formem el grup de música de carrer, antiga i tradicional InTrobaVeritas. Els seus components actuals som en Jordi Radigales (tarota), Albert Cuevas (percussions) i Isaac Morera (sac de gemecs). La nostra idea és la de crear un projecte únic i InTrobaVeritasdiferenciat on la música i la interacció amb el públic s’agafin de la mà. Així hem desenvolupat el nostre cercavila de carrer i animació.

Pel què fa a la música, ens inclinem per tenir un repertori especial des de l’època medieval fins a les tonades populars del s. XVIII, des d’Europa fins a l’Àsia central, amb ritmes habituals a les nostres orelles i d’altres de més sincopats i suggerents. Tampoc faltarà música de ball i adaptabilitat a contexts concrets.

Canal d’audio. Temes d’estudi:


Darrerament establim col·laboració professional amb La Fada verda. Excel·lent ballarina de danses orientals i amb gran domini de la dansa amb elements amb foc, per incorporar-la per a una versió ampliada del nostre espectacle de carrer i per crear-ne, juntament amb ella, un de nou.

De resultes d’aquest procés, surten a la llum les següents propostes…

Espectacles

Itinerància de carrer:

InTrobaVeritas

 

InTrobaVeritas ofereix l’espectacle In via veritas (de carrer fix i/o itinerant) en el que la música tradicional i medieval, la interacció amb el públic, les danses, el pregó dels actes que es van fent i les cançons, en són les senyes d’identitat. Espectacle exempt d’IVA.

 

InTrobaVeritasInTrobaVeritasLa Fada verda proposen la variant de l’espectacle In via veritas resultant de la col·laboració entre les dues companyies. A l’estil de InTrobaVeritas s’hi afegeix la màgia de La Fada verda amb l’encís de les seves danses orientals.  Sumem les nostres virtuts per oferir un espectacle fix i/o d’itinerància de carrer per una experiència encara més immersiva per part del públic. Espectacle exempt d’IVA.

 

In via veritas. Itinerància de carrer: InTrobaVeritas || InTrobaVeritas & La Fada verda 

Espectacle de foc:

 

InTrobaVeritasLa Fada verda creen Toc de foc. Un espectacle fix de dansa i foc amb música en directe on, la màgia del foc, la dansa, i els sons i els cants més suggerents, captiven el públic.

 

Toc de focEspectacle de foc:   InTrobaVeritas & La Fada verda  

+Info i petició de pressupost:

Segueix-nos:

 facebooktwitterinstagramyoutube