Dificultats

Moments difícils i convulsos. En tots els sentits. Com queixar-se quan tothom està patint? No em sembla personalment una bona idea… La veritat és que tot es fa difícil, costerut: la pandèmia, la salut, els drets humans, la resposta política, la mobilitat restringida, l’absència de contacte humà habitual, la feina, problemes laborals, l’economia… Tot com a mínim està desestabilitzat, per ser elegant.

Tots- i jo també- estem fent mans i mànigues per tirar endavant. La qüestió que voldria dir és que potser el més difícil de tot, és fer això- i, alhora- procurar que els projectes que bonament tires endavant continuïn sent de qualitat i no només un pedaç que generes per guanyar diners. Si sempre he cregut en ser honest amb la meva feina, ara també. Si la solució que trobo per tirar endavant no beneficia a ningú més que a mi mateix, no em val. Potser sóc massa intransigent, però així vaig conjurar-me el primer dia que vaig decidir de fer aquest ofici. Així que persistiré, doncs, procurant fer el millor possible per mi i per tots els que m’envolten. Ja es veurà quin èxit acabaré tenint 😉

Tant de bo aquesta situació es faci més lleugera per tots. Mentrestant tingueu cura de vosaltres, cors amunt, confiança, coratge i honestedat.