Aquest cap de setmana, veniu al Vilamagore medieval

Ja tenim aquí el XXVII Vilamagore medieval. Aquest dissabte i diumenge (2 i 3 de novembre). Un autèntic huracà que no us podeu perdre.

Com a director artístic, fa molts mesos que hi treballo per fer una programació com la que veieu aquí: Programa XXVII Vilamagore medieval. Format pc, mòbil i llibret: www.vilamagoremedieval.cat/programa

Una programació que he pretès que sigui precisa, espectacular, de la que tots els vilamajorencs/ques se’n puguin sentir orgullosos i que, de ben segur, us encantarà: 33 propostes diferenciades, que esdevenen 125 actuacions i activitats durant el Vilamagore medieval (espectacles de teatre, cercaviles, danses, concerts, la taverna és una festa, batalles, foc i pirotècnia, exposicions, tallers, visites guiades, campaments d’arquers, de guerrers i de recreació històrica, atraccions per la mainada, animació de carrer, 100 parades d’artesans i també oficis). Tenim un gran fil conductor del Vilamagore amb l’espectacle Confidències d’una reina (a partir de la novel·la històrica homònima de Teresa Sagrera), dividit en escenes durant tot el cap de setmana. Tindrem el reforç de forces espectacles professionals de teatre de carrer, música, foc i màgia.

En gran part, aquesta programació ha estat gràcies a l’entrega i generositat dels més de 300 voluntaris de St. Pere de Vilamajor, dividits en àrees (logística, comunicació, vestuari, Vilamagore Medievalteatre, bèlit, coral, danses, teatre d’animació i espases). Un autèntic luxe i que gràcies a ells podem fer aquesta festa. També comptem amb l’ajut inestimable d’entitats de fora vila. Un altre luxe. 

En la història del Vilamagore medieval (amb un quart de segle a les seves esquenes), han passat per diferents propostes de festa, moltes d’elles molt exitoses. Aquesta tot just serà la 3a edició que en sóc el director artístic i, des de llavors, li estem donant un format de festival. Tot projectant aquesta idea, al mateix temps, van molts esforços en mantenir i potenciar el teixit del voluntariat de la festa. Accentuant-ne el protagonisme. A nivell formal, en el meu tercer any de projecte i amb aquesta programació, la proposta d’enguany representa la realització completa de la meva idea original. Ara sí: sortim amb tot i a totes!

Ja ho diu el subtítol del Vilamagore medieval: “La Força de tot un poble“. I és així, un poble orgullós dels seus orígens i que us vol impressionar quan els visiteu. Feu-ho, no us ho perdeu, no us en penedireu, visiteu-nos aquest cap de setmana al XXVII VILAMAGORE MEDIEVAL ! 

Ubicació: St. Pere de Vilamajor