Recomencem mentre continuem

Aquest any ha estat per mi ple d’emocions, de tot tipus. Ara ja en plena tardor toca rematar brillantment el Vilamagore medieval, que fa molts mesos que preparem. Fa una setmana que he enllestit la programació i l’estan acabant de maquetar. Us puc dir que serà espectacular! 

Hi ha molts bolos aquest mes d’octubre. Amb Lo Sacaire del Llobregat, estaré tot el cap de setmana al Sarroca medieval, també a la Fira de bandolers de Corbera de Llobregat i passis especials de temàtica de tardor a Cubelles i Saifores. Amb Galderic enceto les visites teatralitzades mensuals al museu de la pagesia de Castellbisbal…

A Tracart hem començat el curs 19/20 amb un beneït problema: hem hagut d’obrir un altre grup d’interpretació per a adults. Hem creat el nivell 1 els dilluns i continuem amb el nivell 2 els dimarts. Potser és el millor elogi a la feina que estem fent des de fa anys amb el grup d’adults.

En la meva feina em costa de posar “un inici de temporada” perquè tot plegat es va superposant (sense principi ni fi) i acostuma a haver continuïtat- i que sigui per molts anys-. Com em va dir un bon mestre de l’ofici: l’èxit en aquesta feina és el de persistir i sostenir. No em queixaré perquè, per molts alts i baixos que tingui (com segur bona part de vosaltres) sóc feliç fent el que faig. I què faig exactament? bona pregunta… almenys un cop l’any hi ha algú que me la fa: “Però tu, Isaac, què fas exactament?” Confesso que cada cop que me la fan no sé ben bé què respondre. Acostumo a enumerar tot el que faig durant l’any, però no li trobo un títol que ho sintetitzi: Teatre? Sóc actor? Coreògraf d’esgrima teatral? Mestre d’esgrima teatral? Professor de teatre? Director artístic de Festivals? Mai deixo satisfet el meu interlocutor, què hi farem. Jo fa temps que he deixat de fer-me aquesta pregunta. Suposo que per mi, tot el que faig té un sentit i un denominador comú que podríem dir-li “Teatre” i amb això ja en tinc prou.

Bé, tant se val. Els que sí que tingueu ben delimitat “l’inici de temporada” us desitjo la millor de les sorts i que la força i l’alegria us acompanyi. Jo seguiré persistint en la recerca del millor de mi, a través dels meus errors i encerts. Una abraçada a tothom!