L’ART de CONTAR (taller monogràfic)

L’Art de Contar (taller monogràfic)

Un contaire o contador és un narrador oral de contes i històries. L’art de contar és l’art oral d’explicar, que consisteix a comunicar i expressar per mitjà de la paraula, la veu i el gest viu, contes i altres gèneres imaginaris que el contador pot inventar davant d’un públic sempre considerat com a interlocutor.

Taller adreçat a mestres/monitors/professionals que treballin amb nens i joves.

En aquest taller, l’Isaac Morera ens proposa endinsar-nos en les històries i contes més coneguts, per redescobrir-los i extreure’n tot allò que permeti expressar-los, amb el màxim d’eines. A partir d’aquí, treballarem sobre contes creats in situ per part dels alumnes i, finalment, passarem per la improvisació gràcies als recursos treballats durant el taller.

Isaac Morera
És actor graduat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, en l’especialitat d’interpretació gestual (2001). A banda de la seva experiència teatral, té un llarg recorregut com a contador d’històries. Durant 12 anys a estat resseguint les escoles de Catalunya explicant històries, rondalles i contes pels alumnes d’educació infantil, primària i e.s.o. A més, té un espectacle amb el que segueix aquesta tradició, tot afegint-hi altres eines comunicatives.

20, 27 de gener i 3 de febrer, de 10.30h a 13.30h. Data límit d’inscripcions 22 de desembre (imprescindible inscripció prèvia): envieu correu a tracart@tracart.net indicant nom, cognoms, telèfon i e-mail.

Escola de Teatre TRACART. C/ Unió 98, Vilanova i la Geltrútracart@tracart.net . 93 814 31 69. Ubicació: https://goo.gl/maps/wBkukJmYmjx