Produccions personalitzades

Galderic,el pagès


2016-05-22_17.06.37Un pagès de temps passats, anomenat Galderic, torna al Castellbisbal actual. Veu com ha canviat tot: camps i vinyes que han deixat el lloc a nous edificis, basses i puigs a carrers i places… Galderic parla amb els nous habitants de Castellbisbal i els explica com i on eren les coses abans i, al seu sarró,porta un munt de jocs  tradicionals que faran  les delícies dels nens d’ara.

Vestuari creat a partir de la il·lustració de Luís Carnicer. Interacció directa i improvisació, a partir de la creació del personatge i del guió extret de la documentació històrica aportada.

Producció en explotació i encarregada l’any 2016 pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Castellbisbal

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Un Mar de Contes per conèixer

Un Mar de ContesUn antic mariner, explica llegendes de les nostres costes i també alguna d’un mar llunyà. Calafell havia estat un indret molt important pel què fa a la vida marinera. Els seus orígens es remunten molt enllà i a banda dels fets documentats, ens ha arribat molta informació a través d’històries i llegendes que, potser, ens acaben d’ajudar a entendre com era la vida a la costa de Calafell no fa pas tants anys.

Creació del personatge i del guió extret de la documentació històrica aportada.

Producció en explotació i encarregada l’any 2016 per Descoberta, per a l’Ajuntament de Calafell. Confraria de pescadors.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


2010 al 2015- Creo, produeixo i realitzo la Visita teatralitzada al Museu de la PagesiaMuseu de la Pagesia. Producció personalitzada per al departament de cultura de l’Ajuntament de Castellbisbal. El mateix dimoni explica el per què de la seva presència com a guia del museu (un motiu més que justificat…). Castellbisbal. Dir. Isaac Morera

Producció encarregada l’any 2010 pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Castellbisbal


Per a noves propostes de produccions: Isaac Morera  info@isaacmorera.com