cia. Teatre de Carrer

cia. Teatre de CarrerL’any 2017 fundem la cia. Teatre de Carrer. Els seus components, amb una àmplia experiència en el tradicional i particular llenguatge teatral de carrer, som Arnau Colom, Carles Bigorra, Jordi Romero i Isaac Morera.

Davant d’un panorama actual on el teatre “al” carrer ha pres protagonisme al tradicional teatre “de” carrer, decidim fer un pas endavant per a reivindicar els orígens d’aquest últim. Aquesta ha estat la motivació que ens va moure a fundar la cia. Teatre de Carrer. Una companyia que potencia de manera irrenunciable les seves característiques més fonamentals: interacció amb el públic, comicitat, irreverència, potència a nivell de veus i claredat d’accions.

A partir d’aquest moment creem l’espectacle La Forca. Un espectacle molt divertit sobre el destí d’un home a punt de ser ajusticiat. Estrenem l’espectacle al Festival Terra de Trobadors, de Castelló d’Empúries. Hem portat també La Forca al Vilamagore medieval. Cliqueu per veure i/o descarregar el DOSSIER de l’espectacle.

Clip de vídeo

Fotos

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

+Info i contractació:  ciateatredecarrer@gmail.com   616.865.286

Segueix-nos:

Facebook  |  Twitter  Instagram